"Rano je poletjela"

Tinejdžerka se predozirala i umrla, kao mala upala u loše društvo

  • 24.12.2019. 19:21

Na groblju u Odžacima, u ponedeljak je sahranjena Nikolina S. (17), koja je umrla u subotu, 21. decembra, najverovatnije od posljedica konzumiranja droge. Nikolina je oko 7.30 ujutro nađena sklupčana ispod bicikla na ulazu u svoju porodičnu kuću. Hitno je prevezena u somborsku bolnicu, ali joj nije bilo spasa.

Policija je uhapsila Stevana R. (26), zvanog Stiv iz Odžaka, pod sumnjom da je Nikolini omogućio korišćenje droge. Navodno je Nikolina kod njega provela noć, gdje su se zajedno drogirali.

Za nesrećnu djevojku njeni vršnjaci kažu da su svi znali da se još od osnovne škole drogirala pušeći marihuanu, a posljednjih godina bila je navodno na heroinu. Njeni roditelji imaju troje djece iz prethodnih brakova, a Nikolina je najmlađe od njihovo troje djece iz zajedničkog braka.

– Njeni roditelji su dobri ljudi. Bježala je od kuće, a pušila je cigarete kad je išla u drugi razred osnovne škole – priča jedan od poznanika porodice.

Drugi sugrađani smatraju da je Nikolina bila žrtva lošeg društva.

– Bila je divno dijete, komunikativno, ali je iz te druželjubivosti i spremnosti da učini nešto neobično vjerovatno lako posegla za drogom, od koje više nije mogla da se otrgne, iako pričaju da je pokušavala da se odvikne – kaže nam jedna komšinica.

Ona ističe da je Nikolina bila od one djece koja brzo odrastu i misle da je cijeli svijet njihov.

– Bila je ljepotica. Izgledala je starije od svojih vršnjaka. Rano je poletjela, ali je brzo i pala. To je strašna tragedija za njene roditelje, ali ako su znali da se drogira, morali su znati i da to neće izaći na dobro – kaže ova žena.

Mladi Odžačani navode da je njihov grad prepun droge i da se “zna ko su krupne zvjerke” za prodaju narkotika, ali je, kažu, uhapšen sitni diler Stiv, takođe uživalac opijata.

U Policijskoj upravi u Somboru kažu da tačan uzrok smrti 17-godišnje Odžačanke i dalje nije poznat, jer još nisu stigli rezultati obdukcije. Tek na osnovu njih, tužilaštvo u Somboru će preduzeti dalje mjere.

Pročitajte još:

Izašao iz automobila da vidi šta se dešava, pa poginuo u eksploziji pumpe

Potresna sudbina poginulog u eksploziji: Zoran je izgubio život jer je htio da pomogne

Pojavio se snimak eksplozije benzinske u Zvorniku

Motociklista iz Laktaša na aparatima za mehaničku ventilaciju

Masovna tuča u Prnjavoru, nije se znalo ko koga tuče

Mladić (23) poginuo u teškoj saobraćajki

Nikoline (17) popila lijek za odvikavanje od heroina, pa umrla

Muškarac se ubio u parku usred dana

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)