Tijana Ajfon uhvaćena tokom orgijanja: Pao i skeledžija koji je starletu i djevojke ilegalno prevezao

  • 30.05.2020. 18:23

Milisav Tomić iz Bijeljine, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kristal“ sa starletom Tijanom Maksimović poznatom kao Tijana Ajfon, bio je organizator kokainske žurke i orgija u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini.

Izvor upućen u istragu otkriva da se svakim trenutkom isplivavaju nove informacija o ovom slučaju o kom piše cijeli region.

- Milisav je bio zadužen za organizaciju žurke. Između ostalog, on je pronašao i iznajmio vikendicu, pozvao većinu gostiju i obavio i ostale stvari oko organizacije. Veliku ulogu imala je i Tijana Ajfon, koja je bila zadužena za dovođenje djevojaka – kaže izvor blizak istrazi. Zbog ovog slučaja Tužilaštvu BiH su predati Dragan Ćuk, Siniša Perić, Milisav Tomić, Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, Vladan Kakuća, Željko Vujić i Slađan Šojić.

Policija je tražila od tužilaštva da se za njih predloži pritvor jer se radi o veoma teškim krivičnim djelima kao što je međunarodna prostitucija, organizovanje kriminalne grupe, te krivična djela vezana za drogu i oružje. Da istaga nije završena dokaz je hapšenje Šojića, koji u srijedu uveče nije bio obuhvaćen istragom.

- Šojić je bio skeledžija. On je čamcima ilegalno preko granice prevezao Tijanu Ajfon i ostale djevojke i zbog toga uhapšen. Nakon što je djevojke dovezao na teritoriju BiH tu nastupaju biznismen Željko Vujić i Vladan Kakuća koji su djevojke svojim automobilima prevezli do vikendice – ističe izvor iz istrage. Radilo se o isplaniranoj akciji, a policija je duže vrijeme pratila pojedine uhapšene, jer su imali informacije čime se bave.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.