"Seatom" prešao u suprotnu traku

Težak sudar četiri automobila, među povrijeđenima i djeca!

  • 15.08.2020. 20:11

U udesu četiri putnička automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu, oko 18 sati, u mjestu Progorelica na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Raška, srećom nije bilo nastradalih, ali je povrijeđeno ukupno sedam osoba od kojih niko nije životno ugrožen.

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač „seata“ kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u lijevu traku i udario u „folksvagen pasat“ tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u „bmv“, njemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca „bmv“ se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u „opel korsu“ kraljevačke registracije koja se kretala iza „seata“.

Ovom prilikom povrijeđeno je ukupno sedam osoba, od kojih dvoje djece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gdje su i zbrinuti.

Kako nezvanično saznaju Novosti, niko od povrijeđenih nije zadobio povrede opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj dionici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.