Teslić: U saobraćajnoj nesreći jedna beba poginula, druga povrijeđena

  • 02.07.2020. 19:25

Teslić je danas zavijen u crno. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći poginulo je jednogodišnje dijete.

Saobraćajna nesreće dogodila se na regionalnom putu Tedin Han-Bistričak u Mladikovinama kod Teslića. Mještani pričaju da je došlo do direktnog sudara mercedesa i audija. U tragičnoj saobraćajnoj nesreći život je izgubio jednogodišnji dječak. 

Lakše su povrijeđenii tromjesečni brat poginulog dječaka, te njihovi roditelji. Povrede je zadobio i vozač koji se nalazio u drugom automobilu. U teslićkom Domu zdravlja kažu, svima je ukazana pomoć i smješteni su u dobojsku bolnicu. Ljekari, nažalost nisu mogli mnogo toga da urade za dječaka. 

"Lice je dovezeno bez znakova života, sa teškim povredama glave. Dežurni ljekar je pristupio mjerama reanimacije, koje nažalost nisu dale rezultata i konstatovana je smrt", rekao je Saša Radišić, načelnik Službe hitne medicinske pomoći DZ "Sveti Sava" Teslić. 

Do sudara je došlo sinoć nešto poslije devet časova. Vozač audija, iz za sada nepoznatih razloga, prešao je u suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil u kojem se nalazila četvoročlana porodica.

"Do sudara je došlo tako što se vozač automobila marke audi A6, koji se nalazio sam u vozilu, kretao regionalnim putem u pravcu Teslića. Dolazeći u mjesto Mladikovine , izlazeći iz krivine udesno, iz nepoznatih razloga, prelazi u suprotnu kolovoznu traku i svojom prednjom desnom stranom vozila ostvaruje kontakt sa prednjim lijevim automobilom marke mercedes ML u kojem su se nalazile četiri osobe", istakao je Denis Pijetlović, inspektor za saobraćaj PU Doboj. 

Nakon sudara oba vozila zaustavila su se u odvodnom kanalu. Kobna nesreća desila se ispred kuće Stanka Ristikića. Kaže, čuo je jak udar. Potom, šokantan prizor. 

"Odmah ih je neko uzeo i odvezao u bolnicu. Jedno je auto bilo ovdje u kanalu, a jedno je dole. Ovdje mu je sada otac bio. On je sjedio tamo i stalno plakao", rekao je Stanko Ristikić, mještanin Mladikovina. 

Tromjesečna beba i njeni roditelji, u toku dana otpušteni su iz dobojske bolnice. O saobraćajnoj nesreći upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.