Upućen na liječenje u UKC RS

Teško pretučen mladić iz Šipova, uhapšena dvojica osumjičenih

  • 03.03.2019. 12:36

Pripadnici Policijske stanice Jezero uhapsili su lica čiji su inicijali D.L. /19/ i M.P. /19/ iz Šipova zbog sumnje da su na regionalnom putu Šipovo-Jezero, opština Jezero, fizički nasrnula na sugrađanina čiji su inicijali P.V. /19/ nanijevši mu povrede.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad je saopšteno da je licu P.V. pomoć ukazana u Domu zdravlja Šipovo nakon čega je upućen na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci. 

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naredio da se osumnjičeni nakon završene kriminalističke obrade otpuste na slobodu. 

Kako se navodi, po kompletiranju predmeta protiv lica D.L. i M.P. u redovnoj proceduri biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo nanošenje tjelesne povrede.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)