Opština Čelinac

Teška saobraćajna nezgoda, šest lica povrijeđeno od toga troje djece

  • 04.04.2019. 12:49

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mjestu Jošavka Gornja, opština Čelinac povrijeđeno je šest lica, od kojih troje djece, saopšteno je iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

U nezgodi, koja se sinoć u 20.15 časova dogodila na regionalnom putnom pravcu Čelinac-Ukrina, učestvovalo je terensko motorno vozilo "rendž rover", kojim je upravljao Veselin Vrhovac /30/ iz Čelinca, te putničko vozilo marke "pežo 307" u kojem su se nalazile njegove sugrađanke Dragana Dujaković /27/ i Vesna Dujaković /30/. 

Svi učesnici saobraćajne nezgode su povrijeđeni i zbrinuti u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske. 

Uviđaj na mjestu nezgode obavio je dežurni tužilac banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva Branko Bjelajac sa policijskim službenicima Policijske stanice Čelinac. 

Tužilac je naložio preduzimanje svih potrebnih istražnih radnji i mjera na utvrđivanju okolnosti ove saobraćajne nezgode.

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.