Teška saobraćajna nesreća kod Modriče: U sudaru dva automobila povrijeđene tri osobe

16:02, 19.03.2021.
Izvor: novosti.rs
Na magistralnom putu Modriča - Šamac, u selu Garevac kod Modriče, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovala dva automobila, mercedes i mercedes kombi.

U sudaru su tri lica povrijeđena. Lakše su povrijeđeni vozači oba auta Denis P. (28) i Obrad K.(57) oba iz Modriče a teže je povrijeđen Denisov suvozač Sinbad D.(20) iz Odžaka u Federaciji BiH. On je na liječenju u dobojskoj bolnici.

- Iz nepoznatih razaloga došlo je do udesa dva auta. Udes su napravili lice inicijala D.P. iz Modriče koje je upravljalo sa putničkim automobilom marke „Mercedes” i lice inicijala O.K. iz Modriče koje je upravljalo sa putničkim automobilom marke mrecedes „VW Šaran”. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Modriča. - saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Istog dana na području opštine Modriča otuđen je putnički automobil marke „Audi A6” vlasništvo Steve S. koji je bio parkiran ispred porodične kuće u Gronjim Kladarima.  U toku je rad na rasvijetljavanju krivičnog djela „teška krađa“.