Pet povrijeđenih

Teška nesreća kod Dervente, jedna osoba poginula

  • 13.09.2020. 15:25

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas oko 12.30 časova u Lugu jedno lice smrtno stradalo, dok je 5 lica povređeno i prevezeno u derventski Dom zdravlja radi ukazivanja pomoći, a potom i u bolnicu u Doboju.

Zbog vršenja uviđaja na magistralnom putu Derveta-Prnjavor na snazi je obustava saobraćaja. Nezvanično, nastradala osoba je vozač automobila sa novosadskim tablicama.

– U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali su M.S. sa područja opštine Derventa, koji je upravljalo Folksvagen kombijem , te lice inicijala V.P. iz Beočina koje je smrtno stradalo, a koje je upravljalo putnićkim automobilom marke Mercedes, a u kojem se kao suvozač nalazilo lice inicijala Đ.P. i putnici J.P. i R.P, svi sa podrucja opstine Beočin, Republika Srbija. Uviđaj je u toku a istim rukovodi dežurni tužilac OJT Doboj, saopteno je iz Policijske uprave Doboj.

Sinoć (12. septembra), oko 20.10 časova, takođe u Lugu, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo povrede opasne po život.

– U nezgodi su učestvovali D.S. (1965) iz Dervente, koje je upravljalo putnickim automobilom marke Opel astra, i putnicki automobil marke VW Bora, kojim je upravljalo lice inicijala N. P. (1992) sa područja opštine Derventa. U ovoj nezgodi lice inicijala D.S. je zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život, dok su lakse povrede zadobili vozač N.P. i putnici u vozilu lica inicijala S.I. i M.I, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Uviđaj su izvršili službenici Policijske staanice Derventa.

(DerventaCafe)