Aleksinac

Tanja (29) poginula u povratku s reprize Nove godine, u autu bila s vjerenikom

  • 02.01.2020. 16:46

Aleksinčanka Tanja Jović (29) poginula je noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom gradu dok se vraćala sa reprize dočeka Nove godine sa svojim vjerenikom Mladenom V. (25).

Do tragedije je došlo oko 2.30 sati kada je vozilo "opel kalibra" kojim je upravljao Mladenov drug Milan D. (24) u ulici Južnomoravskih brigada udarilo u gomilu behaton ploča pa u parkirani "pežo". Od siline udarca prevrnuli su se i "pežo" i vozilo u kojem se nalazilo troje mladih.

Tanja je preminula na licu mjesta dok su Mladen i Milan povrijeđeni.

Vlasnik kuće ispred koje je došlo do udesa, kaže da je udarac odjeknuo kao prasak bombe.

- Istrčao sam na ulicu i imao šta da vidim, to je bila strahota. Moje vozilo bilo je prevrnuto nasred ulice, a njihovo takođe na krovu, nalazilo se uz ogradu. Vidio sam mladiće kako iznose djevojku koja nije davala znake života.

- Odmah mi je bilo jasno da joj nema pomoći, imala je strašne povrede glave. Iz auta koji je išao iza njih istrčale su djevojke, pretpostavljam da su bile dio istog društva jer su vrištale i dozivale mrtvu djevojku. Čuo sam ih kako viču "Tanja, probudi se". Bilo je jezivo gledati ih -  priča uznemireni čovek.

Smatra da je nesreći kumovala velika brzina s obzirom na to da je "opel" rušio sve pred sobom.

- Ne mogu ni da pretpostavim o kolikoj se brzini radi uzimajući u obzir da je porušio izređane behaton ploče, a zatim mi prevrnuo auto. Ono što je najgore je što ta djevojka sa vjerenikom živi samo par stotina metara niz ovu ulicu. Kako sam čuo, oni su imali namjeru da se ovdje okrenu kako bi se odvezli nazad do kuće -objašnjava Aleksinčanin.

U Tanjinoj kući skorašnje veselje zamijenila je neopisiva tuga. Tanjin otac Aca sa nevjericom je primio vesti o njenoj smrti.

- Ne mogu da se saberem, ne znam šta se ovo dešava, ne mogu da povjerujem da je više nema. Toliko joj se lijepih stvari desilo, sa Mladenom se zabavljala četiri godine, avgusta ove godine smo napravili vjeridbu. Novogodišnju noć smo proveli zajedno, nisam ni slutio da je tada posljednji put vidim. Radovali su se reprizi novogodišnje noći, znam da su otišli u kafanu, Tanja se lijepo dotjerala, poslala nam je sliku da je vidimo. Sve im je išlo kako treba, zet ima autoperionicu, radovali smo se svadbi, a sad je sahranjujemo - pričao je Aca grleći ćerkinu sliku.

Kako saznajemo, postoji sumnja da je vozač "opela" bio pijan, ali se još čekaju rezultati analize njegove krvi.

Pročitajte još:

Tinejdžer pokušao da spriječi tuču pa uboden slomljenim staklom u vrat

Mladić otišao sa proslave Nove godine, majka i brat u garaži zatekli stravičan prizor

Dok su svi slavili on je plakao: Ispunio obećanje koje je dao sinu prije 13 godina

Otac Gojko Perović održao čas istorije Milu Đukanoviću

Potomci porodice Petrović Njegoš u odbrani srpskih svetinja

"Zašto uvijek dobri stradaju": Banovići se opraštaju se od stradalih supružnika

Od radnice marketa uz prijetnju nožem ukrao novac

Тагови:
  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.