Pucala na napadače

Tamara Zvicer pištoljem spasila supruga

10:50, 31.05.2020.
Izvor: avaz
Kotoranka Tamara Zvicer (35), supruga Radoja Zvicera (38), prije par dana uzvratila je vatrom napadačima na njenog supruga. Navodni vođa kavačkog kriminalnog klana izrešetan je 26. maja u Kijevu. Na fotografiji koju je objavio ukrajinski portal “Detective-info” vidi se da Kotoranka u ruci drži pištolj.

- Ona je pucala na napadače na Zvicera. Njena reakcija nije dozvolila ubicama da na licu mjesta ‘dokrajče’ žrtvu i ispale hitac kojim bi ga ovjerili. Dama je primorala pucače u bijeg - objavio je taj portal pozivajući se na svoje izvore. 

Tvrde i da ukrajinska policija nije pronašla oružje koje je Zvicerova koristila: “Istraga posebno zanemaruje činjenicu da oružje za vrijeme pokušaja ubistva 26. maja nijesu koristili samo napadači na Radoja Zvicera. Policija nije pronašla ni pištolj ili čaure iz oružja koje je mlada Crnogorka koristila tokom obračuna. Ona je vjerovatno bacila pištolj”.

Zbog pokušaja ubistva Kotoranina, ukrajinska policija tokom iste noći uhapsila je Baranina Stefana (Mandića) Đukića (30), Podgoričanina Emila Tuzovića (30) i Nišlije Petra Jovanića (46) i Milana Brankovića (31). Đukić i Tuzović navodno su članovi barskog ogranka škaljarskog klana, na čijem čelu je odbjegli Alan Kožar.