Porodična svađa

Svađa zbog prijave o kršenju mjera izolacije: Bratanac stricu razbio glavu i izbio zub

22:26, 24.03.2020.
Izvor: Blic
Dugogodišnja porodična svađa oko korišćenja službenog prolaza kroz dvorište u Loznici kulminirala je juče prebijanjem Andrije Simića (75) kojeg je istukao rođeni bratanac M.S.

U dvorištu nesrećnog starca bratanac ga je u nekoliko nasrtaja udarao šakama po glavi, dok je pored sa lopatom u ruci stajala bratančeva supruga S.S.

Lopatu je prethodno M.S. oteo od starca koji se nalazio na zemlji. Andrijin sin i supruga Nebojša i Radmila uskočili su u sukob kako bi odbranili oca od napada bratanca, odnosno sina preminulog Andrijinog rođenog brata.

Tada se u sukob uskočila i S.S. supruga M.S. koja je lopatom udarala Nebojšu po glavi.

Ubrzo su na mjesto sukoba stigli Hitna pomoć koja je Andriju i Nebojšu odvela u bolnicu, te policija koja je ispitala vinovnike ovog incidenta. Andrija je vraćen kući, ali mu je tokom noći ponovo pozlilo i trenutno se nalazi na bolničkom liječenju.

Narušeni porodični odnosi traju godinama između ovih porodica koje imaju spojene placeve i jedan izlaz koji ide preko Andrijinog placa, ali njegov bratanac kroz njega ima “službenost prolaza” oko čega je i nastao spor koji se nastavio sudskim procesima.