Kučevo

Supružnici poginuli pet kilometara od kuće

  • 16.09.2020. 20:12

Miodrag Paunović (70) iz Kučeva i Verica Ristić - Novaković (54) iz Voluje poginuli su juče ujutro, kada su krenuli kod ljekara, ali je u ataru sela Voluja njihov "reno" sletio sa puta.

Šta je uzrok nesreće, ubrzo nakon što su krenuli ka Kučevu, nije poznato i u rasvjetljavanju svih okolnosti trebalo bi da pomogne vještačenje automobila, ali i obdukcija tijela poginulih, posebno vozača Paunovića.

Naime, u ovom momentu ne odbacuje mogućnost da je vozaču Paunoviću pozlilo i da je izgubio kontrolu nad volanom. Sletjeli su sa puta, a koliko je udarac bio silovit svjedoči i to da je “reno” bio potpuno i uništen i da su pripadnici Sektora za vanredne situacije morali da izvlače tijela vozača i njegove saputnice.

Meštani Voluje kažu da ne pamte da je u nekoj nesreći u selu stradalo dvoje ljudi.

– Koliko smo čuli krenuli su kod ljekara, i to oboje. Nisu stigli, poginuli su na pet kilometara od kuće – navode mještani ovog kučevskog sela.

Paunović je rodom iz Voluje, ali je veći dio života proveo u Kučevu i Austriji, čiju penziju je stekao. Navodno se razveo od prve supruge i vratrio u rodno selo, gdje je sagradio kuću.

Verica se udala u Voluju, i iz prvog braka ima troje djece, dva sina i kćerku. Nikada nije bila zaposlena, a posle smrti supruga, udala se za jednog mještanina sela i u tom braku je bila desetak godina.

– Prije nekoliko mjeseci, nešto su se posvađali, pa ga je napustila i otišla kod sina, koji inače živi u Paunovićevom komšiluku. Miodrag je tada bio sa drugom ženom, ali koliko smo čuli, nju je otjerao i prije otrilike mjesec dana započeo vezu sa Vericom. Očito im se nije dalo da zajedno dočekaju starost – kaže Volujčani, prenosi Blic.