Nevjerovatno

Supružnici iskočili iz voza kod Banjaluke jer su promašili stanicu

  • Izvor: Glas Srpske
  • 22.08.2021.14:05

Žena iz Srbije, čiji identitet nije saopšten, lakše je povrijeđena kada je iskočila iz voza u pokretu na željezničkoj liniji Doboj-Banjaluka u mjestu Peulići kod Banjaluke.

To se desilo 20. avgusta, a prije žene je iz voza u pokretu iskočio njen suprug koji je prošao bez povreda. Oni su to učinili, kako su objasnili, jer su promašili stanicu pa su tako htjeli da izađu.

“Radi se o starijem bračnom paru iz Srbije. Trebali su da izađu u mjestu Vijačani, a kada su shvatili da su promašili stanicu oni su odlučili da iskoče iz voza. U trenutku kada je voz kretao iz Peulića prvo je iskočio muškarac koji je pozvao suprugu da požuri. Ona je skočila i uganula nogu. Kondukter ih je upozoravao da to ne čine i zakočio je voz. Prava je sreća da nije došlo do težih posljedica”, rekli su u „Željeznicama Republike Srpske“ za Glas Srpske.

Žena je prevezena vozilom hitne pomoći u bolnicu gdje joj ukazana pomoć. Nezvanično saznajemo da su supružnici priznali u policiji da su sami iskočili iz voza i da se kaju zbog toga. Istakli su da su da su to učinili jer su promašili stanicu te da su mislili da neće biti nekih posljedica jer je voz išao sporije.

Tagovi: