Ubio djevojku pa izvršio samoubistvo

Stravični detalji ubistva i samoubistva kod Srpca

  • 18.12.2019. 19:02

Stravični detalji ubistva i samoubistva koje je potreslo okolinu Srpca. Đurica Tadić star 24 godine brutalno je ubio svoju četiri godine mlađu djevojku Milicu Bajić.

Prema nezvaničnim informacijama Tadić je djevojku prvo ubo nožem u kuk, nakon čega je pokušala da pobjegne. Ubica ju je stigao, ubo još jednom u predjelu rebara, a potom masakrirao. 

Tadić joj je navodno kuhinjskim nožem rasporio stomak, a djevojka se borila za život do posljednjeg trenutka. Scene na mjestu zločina bile su stravične, a vozilo kojim su se dovezli do mjesta nesreće bilo je puno krvi. 

Tijelo Milice Bajić pronađeno je pored automobila. Kako ATV saznaje nakon što je ubio djevojku Đurica Tadić nazvao je svog oca kome je rekao šta se desilo, nakon toga se objesio iza kuće. 

Otac je sa drugim sinom i još jednom osobom stigao na lokaciju za koju mu je Đurica rekao da se nalazi, ali bilo je kasno. Zatekli su stravičan prizor. Đurica se objesio na drvo kod  vikendice, a tijelo njegove djevojke nađeno je na livadi pored. 

Koliko je prizor bio zastrašujući govori i podatak da je pozlilo osobi koja je stigla na mjesto tragedije sa ocem i bratom.

U blizini vikendice gdje se zločin dogodio nema drugih kuća. Nema ni mještana. Oni sa kojima smo razgovarali u obližnjim naseljima kažu nam da su poznavali momka i da dolazi iz problematične porodice.

Iz okružnog javnog tužilašta potvrdili su identitet osoba. Odnosno da je Đurica Tadić iz Razboja Ljevčanskog nožem ubio Milicu Bajić iz Trošelja opština Gradiška. Kao i da je dežurni dužilac obavio uviđaj sa pripadnicima Policijske uprave Gradiška.

"Dežurni tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, a naložena je i obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske", saopštili su iz okružnog javnog tužilašta.

O motivu ovog monstruoznog djela se ne govori. Kako saznajemo Tadić je zločin isplanirao do detalja. I prije nego što je otišao po djevojku ponio je nož i konopac. 

Milica Bajić završila je Gimnaziju u Gradišci i bila jedan od najboljih đaka. Školovanje je nastvila na Univezitetu u Banjaluci. Njeni prijatelji danas su se i putem društvenih mreža oprostili od Milice.

 

Тагови:
  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок