Novi Sad

Stravična saobraćajka: Tri žene poginule, mladić povrijeđen

  • 23.07.2019. 14:42

Tri žene su poginule, a jedan mladić star 27 godina je teško povrijeđen u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto poslije 12 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća nadomak Novog Sada.

Identitet nastradalih žena još nije poznat, a povrijeđeni muškarac zadobio je teške tjelesne povrede i prevezen je na reanimaciju u Klinički centar Vojvodine.

"Mladić A. N. (27) primljen je u Urgentni centar s teškim politraumatskim povredama. Poslije kompletne dijagnostike i u ukazane medicinske pomoći, pacijent je smješten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan pod stalnim nadzorom ljekara", rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako nezvanično saznaje Kurir, nesreća se dogodila kada je automobil novosadskih registracija “opel”, kojim je upravljala jedna od nastradalih žena, preticao drugi automobil i direkno naletela na automobil “alfa romeo”, takođe novosadskih tablica u kome su nastradale dvije ženske osobe i povrijeđen vozač.

Uviđaj je u toku.