Pančevo

Stravičan snimak vršnjačkog nasilja

  • 16.10.2019. 15:18

Novi slučaj stravičnog vršnjačkog nasilja, koji se pojavio na društvenim mrežama, zgrozio je Srbiju, a na njemu se vidi kako dvije djevojčice udaraju mučki treću, daveći je pri tom. Incident se navodno desio u subotu uveče dok se nesrećna djevojčica vraćala kući.

Kako je ispričala majka napadnute, vidjela je grupu dječaka i djevojčica kako stoje na ćošku. Među njima je bila i djevojčica koja ju je maltretirala u školi. Ta i još jedna djevojčica su je uočile i počele da joj dobacuju: "Alo, mala, stani, alo šta si se u*rala, dođi 'vamo da popričamo, šta glumiš tu?" - prenosi ona šta je saznala od ćerke.

A.P. ih je, tvrdi njena majka, ignorisala i nastavila svojim putem.

"I tada su se zatrčale. Moja kćerka ih nije očekivala. Prišle su joj s leđa. Jedna ju je povukla za kapuljaču i počela da je davi duksericom. Druga ju je okrenula, uhvatila za ruke i podigla ih do njene punđe, pa joj stiskala i ruke i glavu istovremeno. Druga devojčica ju je kolenom udarala u stomak i grudi", kaže majka.

Žrtva je pokušavala da se odbrani, ali kako je majci rekla, bila je u šoku.

"Nisam, mama, znala šta me je snašlo. Mislila sam da sanjam, da je ovo neki film i da se meni ne dešava" - prepričava Maja reči svoje kćerke.

Napadnuta djevojčica ide u 8. razred i kako je njena mama ispričala za medije, već neko vreme trpi nasilje.

"Žalila mi se kako joj dobacuje u prolazu, da bi je jednog dana počupala iz čista mira. Poslije nekog vremena, dok su izlazili iz škole, ta djevojčica ju je gađala kamenom. Srećom, nije je povredila. Moja kćerka je bojažljivo i povučeno dijete, nikada ni sa kim nije imala konfikt. Tu djevojčicu nije ni poznavala. Znala je samo da je njeno godište, da je ponavljala razred i doselila se iz Njemačke. Kada ju je gađala kamenom, pitala ju je zašto to radi", ispričala je ona za Telegraf.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)