Bila je trudnica

Strašni detalji nesreće u kojoj su poginuli Predrag i Smiljana: Brzinom od 110 km/h se zakucali u šleper

  • 09.09.2020. 22:34

Smiljana Trivić (35) i Predrag Gemović (41) nastradali su kada je „pežo“ podletio pod kamion u zaustavnoj traci na auto-putu kod Dobanovaca

Trudnica Smiljana Trivić (35) iz Sremske Mitrovice i njen kolega Predrag Gemović (41) poginuli su, dok su Alen L. i Kristijan S. povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko 7.30 dogodila na auto-putu kod Dobanovačke petlje.

Nastradala žena i trojica muškaraca bili su u automobilu „pežo“, koji je otpozadi udario u kamion u zaustavnoj traci u smjeru ka Beogradu.

Pukla guma

- Kamion je stajao jer mu je pukla guma. „Pežo“ je išao desnom trakom i vozač je odjednom skrenuo i podletio pod šleper. Za volanom auta bio je Kristijan S., dok je nesrećna Smiljana bila na mjestu suvozača. Iza nje je sjedio poginuli Gemović, a povrijeđeni Alen je bio iza vozača - kaže izvor.

Očevici su ispričali da je prizor bio jeziv, kao i da su vatrogasci morali da sjeku „pežo“ kako bi izvukli povrijeđene i poginule.

- Prednji dio auta je završio pod kamionom i bio je zgužvan. Desna strana kola je više stradala, a baš na toj strani su siedili Smiljana i Predrag. Lekari iz Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njihovu smrt, dok su Kristijan i Alen prevezeni u bolnicu u Zemunu - rekao je izvor.

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина