Užas u Jagodini

Starčevo tijelo pronašli u stanu punom smeća

  • 28.06.2019. 18:22

Tijelo muškarca (68), koji je živio u stanu u zgradi D4 u ulici Kragujevačkog oktobra u jagodini, juče su pronašli pripadnici MUP. Stanari su osećali da iz njegovog stana dopire smrad, a kako vlasnika odavno nisu vidjeli prijavili su policiji.

Komšije kažu da je tijelo muškarca pronađeno zagnjureno u hrpi đubreta i da je čitav stan bio kao prava deponija s koje smeće godinama nije odnošeno. Kako dodaju policajci su zbog nesnosnog smrada nosili zaštitne maske.

"Bilo je toliko nagomilanog otpada da su u sobu u kojoj je bilo tijelo, i koja je bila zaključana, ušli kroz prozor ," pričaju komšije. 

Niko od komšija nije znao ime pokojnika. Kako kažu, bio je osobenjak i samotnjak, ali znaju da je radio kao kurir u opštini i da je prije nekoliko godina penzionisan.

"Poslednji put kada sam ga vidio, jedva je hodao. Znam da ima brata u obližnjem naselju. Imao je i mačku koju je izvodio svakog dana," bilo je sve što je o njemu znao prvi komšija.

Likica Kovačević dodala je da se iz njegovom stana smrad, doduše manjeg intenziteta, osjećao još od 1999. godine kada se ona doselila u zgradu.

"Komunalna služba je očistila stan i iznijela tri prepuna kontejnera đubreta. Užas! U stanu je imao i kantu benzina. Ko zna šta je htio s njom da učini," kaže se Likica.

Kako "Novosti" saznaju u policiji, najvjerovatnije je da se radi o prirodnoj smrti, ali se utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je nesrećni čovjek umro.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина