Tragičan kraj Bojana Kutlešića

Sredinom juna se oženio, u nedjelju ujutru krenuo da posjeti babu i dedu pa poginuo

  • 07.07.2020. 07:25

Ako se za nekoga može reći da je za primjer drugima, onda je to bio Bojan. Pacijenti su često govorili da je riječ o najkulturnijem među ovdašnjim medicinarima. Otišao je iz treće smjene da se više ne vrati, a za sve nas ovo su dani prevelike tuge, kažu kolege nastradalog Bojana Kutlešića (28), koji je radio kao medicinski tehničar gipser na odjeljenju užičke Opšte bolnice.

Nesrećni mladić je nastradao kod Kokinog Broda, u nedjelju oko pet ujutru. Automobil kojim je upravljao sletio je s puta i završio u Zlatarskom jezeru. Užičani kažu da je plijenio dobrotom, Na "Fejsbuku" je objavljen snimak na kojem se vidi da se oženio prije nepunih mjesec dana.

Bojan je poslije završene treće smjene u užičkoj bolnici, krenuo prema Prijepolju, kod babe i dede. Međutim, kako se sumnja, mladić je tokom puta zaspao za volanom, prešao na suprotnu kolovoznu traku i proletio između zaštitne ograde i zemljanog nasipa pravo u jezero.

Vozilo "reno laguna", raških registarskih oznaka, voda je brzo progutala, a ronilačke ekipe Žandarmerije, koje su angažovane u akciji spasavanja, izvukle su beživotno tijelo mladića nekoliko metara od obale.

- Zla sudbina odnijela je život ovom mladiću, nevjerovatno je kuda je uspio da proleti u jezero. Provukao je automobil između bankine i nasipa, cantimetri su ga dijelili od toga da udari u jednu ili drugu stranu, i tako vjerovatno izbjegne smrt - rekao je ribar Miloš.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.