Italija

Srbin ubio Italijana zbog svađe o tome ko je ljepši

  • 04.08.2019. 09:08

Rudić je poslije zločina otišao kući i presvukao se. Za krv u kolima je rekao da je od srne koju je pregazio na putu.

Ivan Rudić (34) i njegov prijatelj Rumun uhapšeni su zbog sumnje da su, poslije banalne svađe u kafani, ubili poznanika Konzulata Ingenua (42), pa tijelo bacili niz liticu da prikriju zločin.

Srbin Ivan Rudić (34) i njegov prijatelj Mihail Mutu Apopej (50) iz Rumunije uhapšeni su u okolini Bolonje zbog sumnje da su ubili Italijana Konzulata Ingenua (42) nakon banalne svađe u seoskoj kafani!

Kako prenose lokalni mediji, Srbin, Rumun i Italijan su 29. jula cijelo veče proveli sjedeći zajedno za šankom.

"Ispijali su pića i u jednom trenutku su počeli da se raspravljaju. Svađa je bila zbog gluposti. Prepirali su se oko toga koji od njih trojice je ljepši i privlačniji! Potom su pominjali i porijeklo, pa se i oko toga povela polemika. Srbin je tvrdio da su njegovi korjeni najbolji, dok je Italijan tvrdio suprotno", ispričao je italijanskim medijima čovek koji je te večeri bio u kafani.

Prvo se izmirili

Kako je rekao, poslije duže svađe trojica muškaraca su se izmirala i zajedno su napustili lokal.

"Prijateljski su izašli, ništa nije ukazivalo na to da će se desiti zločin", rekao je čovek.

Međutim, kako je istragom utvrđeno, Srbin i Rumun su iste večeri ubili Ingenua, najverovatnije od batina, jer je na tijelu bilo dosta modrica, a konstatovan je i prelom nosa.

"Potom su ga stavili u automobil, sivi „golf“, i odvezli leš do naselja Tole, gdje su ga bacili niz liticu. Automobil su ostavili oko kilometar dalje, a zatim otišli kući", pišu mediji i dodaju da se za brutalno ubistvo saznalo kada je žrtvina bivša žena prijavila policiji njegov nestanak.

"On je te večeri trebalo da se čuje telefonom s osmogodišnjom ćerkom, ali pošto je nije pozvao, bivša je alarmirala nadležne i počela je potraga", ispričao je izvor.

Određen pritvor

Karabinijeri su najpre 30. jula pronašli napušten „golf“. Ispostavilo se da je vlasnik vozila Ivan Rudić.

"On je rekao da je auto ostavio na putu jer je pregazio srnu, zbog čega mu se auto pokvario. Međutim, istražitelji su na zadnjem sedištu pronašli ljudsku krv. Sutradan, na oko kilometar od mesta gde je nađen „golf“, nađen je i leš muškarca. Analize krvi pokazale su da se krv ubijenog i krv iz „golfa“ poklapaju", prenijeli su mediji.

Uhapšenim muškarcima određen je pritvor.

Brojni dokazi

Krvava odjeća i poruke

Istražitelji su u kućama uhapšenog Srbina i Rumuna pronašli krvavu odeću.

"Stvari su bile natopljene krvlju. Snimci sa sigurnosnih kamera od 29. jula pokazali su da su njih dvojica bila baš u toj garderobi u kafani. Takođe, istražitelji su im oduzeli i mobilne telefone u kojima su nađene i određene poruke koje su ih dovele u vezu sa zločinom" pišu italijanski mediji.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.