Saša Spasić

Srbin ubijen ispred supruge i kćerke u Ekvadoru: Ovo je ubica

  • 21.07.2020. 18:26

Saša Spasić iz Niša ubijen je u restoranu u Ekvadoru, dok je, kako kažu očevici, sjedio sa ženom i djetetom.

Kako prenose mediji iz Ekvadora njega je juče oko 18 časova likvidirao profesionalni ubica dok je sjedio u kafe restoranu tržnog centra u Samborondonu.

Ubistvo je zabilježeno nadzornim kamerama i najvjerovatnije je da se radi o mutnim poslovima, čim je angažovan profesionalni ubica, navode strani mediji.

Ministarska unutrašnjih poslova Marija Paula Romo objavila je na društvenim mrežama fotografiju osumnjičenog i kazala da policija intenzivno traga za tom individuom. Takođe, otkrila je da je u Sašinom stanu pronađena velika količina novca.

- Pronašli smo novac u stanu žrtve i istražujemo sve konekcije sa slučajem. Takođe, potvrđen je identitet ubijenog muškarca, a u toku je opsežna policijska istraga - navela je ministarka na Tviteru.

Prema prvim informacijama, on je u Sašu ispalio tri hica.

Napadač je, pošto je ispalio nekoliko hitaca u Sašu, pobegao sa lica mesta. Ispred tržnog centra čekao ga je saučesnik na motoru. Prema navodima medija, Saša je ubijen naočigled supruge i kćerke.

Snimke likvidacije možete pogledati na ovom linku:

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.