Gacko

Spriječili krijumčarenje droge, osumnjičeni pobjegao u pravcu Crne Gore

  • 08.06.2019. 17:46

Pripadnici trebinjske Jedinice granične policije i Policijske uprave Trebinje spriječili su na području Gacka krijumčarenje 10 kilograma marihuane, koja je pronađena tokom kontrole vozila "pasat" crnogorskih registarskih oznaka.

Iz Granične policije BiH saopšteno je da je automobil kontrolisan sinoć na sporednom putu iz Ravnog prema Gacku, te da je vozač "pasata", crnogorski državljanin čiji su inicijali A.A. /34/, pobjegao u pravcu Crne Gore nepreglednim kršovitim terenom. 

Pregledom "pasata" službenici su otkrili 12 paketa opojne droge ispod sjedišta, u podvozju i u branicima, zbog čega će pripadnici Jedinice granične policije Trebinje podnijeti Tužilaštvu BiH izvještaj protiv državljanina Crne Gore zbog neovlaštenog prometa opojnim drogama. 

"Opojna droga, vozilo, dva mobilna telefona i drugi predmeti biće predati Sudu BiH. Aktivnost na sporednom putu iz Ravnog prema Gacku, tokom koje je spriječeno krijumčarenje narkotika, rezultat je zajedničkog rada službenika Granične policije BiH i MUP-a Republike Srpske", navedeno je u saopštenju. 

Iz Granične policije BiH poručuju da na istoku i sjeveroistoku BiH imaju podršku 124 službenika iz Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH, Agencije za istrage i zaštitu BiH i MUP-a Republike Srpske, koji su u koordinaciji pripadnika Granične policije BiH angažovani u nadzoru graničnog pojasa s ciljem sprečavanja ilegalnih migracija.

Тагови:
  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)