Požar u Banjaluci

Spasene u posljednji čas: Komšije parkirale kombije ispod prozora da žene iskoče iz kuće

  • 21.10.2019. 13:24

U banjalučkom naselju Lazarevo izbio je požar na objektu u kojem se nalazi pogon za proizvodnju spužve, rekao je Srni šef Odsjeka za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalne vatrogasne jedinice Mladen Ćućun.

"Sedam vozila i 10 vatrogasaca je na terenu i u toku je gašenje požara", naveo je Ćućun i dodao da se objekat nalazi u Ulici Branka Popovića.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrđeno je Srni da su na mjestu događaja policajci i Služba hitne pomoći Banjaluka.

"Čekamo da se stvore uslovi za vršenje uviđaja, jer trenutno vatrogasna brigada lokalizuje požar", naveli su u Policijskoj upravi Banjaluka.

Jedan od očevidaca požara za Srpskainfo je ispričao kako je teklo dramatično spasavanje ljudi koji su ostali zarobljeni u kući u banjalučkom naselju Lazarevo, koju je zahvatio požar.

– Vatra se pojavila iza kuće i u samom trenutku plamen je išao i desetak metara iznad kuće. Na prozoru, na prvom spratu, pojavile su se žene koje su dozivale pomoć jer nisu mogle izaći – kaže očevidac.

Prema njegovim riječima odmah su reagovale komšije koji su kombije parkirali ispod prozora, pa su one skočile na njih, a onda na zemlju.

– Doslovno su iskočile u zadnjem trenutku, da su pričekale još koji trenutak ko zna šta bi bilo. Svi su spominjali da je neka žena ostala u kući, a niko da sigurnošću ne zna da li je ona izašla – kaže sagovornik Srpskainfo.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана