Novi Sad

Snimljena filmska potjera: Odbjegli robijaš ukrao auto i bježao od policije

  • Извор: Курир
  • 25.09.2021. 17:04

Filmska potjera za odbjeglim zatvorenikom M. R. (21) koji je upravljao ukradenom opel vektrom okončana je noćas oko jedan sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove i to saobraćajnim udesom, koji je na sreću, prošao bez žrtava.

Mladić M. R. je, kako se saznaje, prije nekoliko dana pobjegao iz Okružnog zatvora u Smederevu, da bi juče bio identifikovan u Bačkom Petrovcu gdje je ukrao opel vektru.

Sa njom je krenuo u jurnjavu od Novog Sada ka Beogradu.

U Staroj Pazovi je bježeći od patrole novosadske policije udario u vozilo audi A4 koje je dolazilo iz suprotnog pravca i kojim je upravljao D. P. Nakon toga zakačio je i policijsko vozilo koje ga je pratilo i sletio u kanal, prenosi "Kurir"

U udesu je, dok je vozilo bilo u kanalu, izbio i mali požar, zbog čega su intervenisali vatrogasci. Automobil je potpuno smrskan i prava je sreća što nema teže povrijeđenih.

Kako se saznaje, Hitna pomoć je na licu mjesta pomogla M. R. nakon čega je priveden i vraćen u zatvor.

Policijska škoda oktavia u udesu je ostala bez jednog točka.

(Foto: NS Uživo)

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.