Meta bila i stariji brat

Snimile ih kamere: Policija otkrila koji su tragovi vodili do malog Petra

  • 29.10.2019. 10:35

Načelnik Uprave kriminalisticke policije MUP Srbije Dejan Kovačević kaže da je za pronalazak otetog dječaka Petra Mitrovića (13) iz Stare Pazova ključni bio snimak sigurnosne kamere sa privatnog objekta.

On je za medije rekao da je najverovatnije motiv otmice bio materijalne prirode, jer je porodica Mitrović ugledna i imućna, ali radnička porodica.

Dječak je otet u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove u subotu uveče dok se vraćao kući na biciklu, a nakon 23 sata potrage policija ga je našla u zabačenoj, napuštenoj kućici u naselju Belegiš.

"Cilj im je bio da namame i starijeg brata. To se moglo zaključiti iz SMS poruka. Nisu uspjeli da sprovedu ono što su željeli, nisu imali vremena da traže otkup, osim da malom Petru donesu doživotnu traumu", rekao je Kovačević.

Navodi da su otmicu izvršili otac i dva sina i njihov prijatelj, i da su svi evidentirani u policiji kao višestruki vršioci krivičnih djela.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм