LAŽNE ZNAČKE, ORUŽJE I DROGA

Snimak spektakularnog hapšenja bande koju je u Španiji predvodio Stefan Milojević

  • 20.01.2020. 11:48

Oružje, garderoba sa oznakama kriminalne grupe, velika količina novca, ali i lažne policijske značke i uniforme, samo su dio plijena koji je policija pronašla prilikom hapšenja 16 članova moto-bande Junajted tribjuns nomads iz Španije, na čijem čelu je bio Stefan Milojević.

Španska policija upala je gotovo istovremeno na više lokacija na kojima su boravili članovi zloglasne bande koja se na Majorci, ali i u drugim španskim gradovima, bavila prodajom droge i podvođenjem.

Kod uhapšenih je pronađena je i veća količina marihuane, a otkrivena je i jedna laboratorija za uzgoj.

Milojević je uhapšen kao vođa bande koja je radila u Madridu, Barseloni, Đironi, Taragoni, Valensiji i na Tenerifama, a policija je nekoliko proteklih godina pratila kako je banda regularno bila registrovana kao moto-grupa, radila ilegelane poslove sa drogom i prostitucijom.

Pripadnici bande radili su kao obezbjeđenje u raznim hotelima i klubovima širom Španije i na taj način su svoje narkotike plasirali na narko-tržište. Međutim, njihov pakleni plan pao je u vodu kada su španski specijalci upali u njihovo gnijezdo na Majorci.

Inače, kako smo ranije pisali, Stefan Milojević je bivši fudbaler koji je u međuvremenu postao i MMA borac. Posebno je interesantno da je bratanac Vladana Miloevića, a i njegov otac Goran poznat je na sportskoj sceni kao nekadašnj Zvezdin igrač.

Тагови: