Nesreća u Hrvatskoj

Slovenac pao sa džet-skija i nestao u moru

  • 26.07.2019. 08:46

Pripadnici pomorske policije, Lučke kapetanije, ronioci i vatrogasci tragaju za muškarcem koji je u četvrtak oko 18 sati nestao u moru između Funtane i Vrsara, nakon što je pao sa džet-skija, potvrdila je hrvatska policija. 

"Policija je dojavu o ovoj nesreći dobila u 18.20 i odmah je pokrenuta potraga za muškarcem. Nažalost, nestala osoba još nije pronađena", rekla je portparolka istarske policije Suzana Sokač, dodavši kako se nesreća dogodila u blizini autokampa Valkanela.  

Prema neslužbenim informacijama, radi se o slovenačkom državljaninu, gostu kampa Valkanela, koji je upravljao džet-skijem i vukao za sobom još jednu osobu u gumenom prstenu. Ispred njih se navodno nalazio još jedan gliser koji je vozeći ispred njih džet-skiju pravio valove, vjerojatno da im vožnja bude zanimljivija. U jednom trenutku je slovenački državljanin, uslijed valova udario glavom u džet-ski kojim je upravljao i pao u more.

Njegov pad su uočili gosti iz kampa Valkanela i s nekoliko brodica krenuli u pomoć nesrećnom vozaču. Potom su na mjesto događaja došli gliseri Lučke kapetanije i pomorske policije te se priključili potrazi za muškarcem.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.