Okružni sud u Banjaluci

Konačna presuda: Zbog duševne boli i klevete Špiriću dvije hiljade maraka

  • 23.11.2018. 11:48

Konačnom presudom Okružnog suda u Banjaluci sarajevski portal "Slobodna Bosna" treba da na ime klevete i nanesene duševne boli potpredsjedniku SNSD-a Nikoli Špiriću isplati 2.000 KM sa pripadajućim zateznim kamatama.

Špirić je rekao Srni da je tužbu podnio zbog klevete, spina, laži i neistina iznesenih na ovom portalu na račun njega i njegove porodice, što se desilo prije dvije godine kada je bio poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik parlamentarne Komisije za nadzor nad obavještajnim sektorom.  

"Svaka javna riječ mora da bude potkrijepljena argumentima, kao što političari moraju da trpe argumentovane kritike. Spreman sam uvijek da trpim takve kritike, ali spreman sam i da se borim protiv svega što je spin, laž i nanosi štetu meni i mojoj porodici", istakao je Špirić. 

Ako ikada dobije novac od portala "Slobodna Bosna", kaže Špirić, uplatiće ga za edukaciju novinara. 

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.