Nestanak prijavila supruga

Slavoljub otišao da proda auto, dan kasnije ga pronašli spaljenog

  • 27.12.2019. 17:37

Tijelo Slavoljuba D. (51) pronađeno je danas oko 11.30 časova. Njegov nestanak je policiji prijavila bivša supruga, jer se sinoć nije pojavio kod kuće. 

Slavoljub je ženi rekao da ide da pokaže auto koji je trebalo da proda, a koji je inače pripadao njegovoj kćerki, "suzuki samuraj" koji je oglasio na prodaju.

Neko ga je pozvao i rekao da hoće hitno da ga kupi, da je spreman da ponudi 4.500 evra, što je znatno iznad ponuđene cijene.

Zato se i sumnja da se radilo o zamci. Kada je pozvan, Slavoljub je bio u Staljincu gdje je imao lovačku kuću jer je inače lovac.

Vratio se kući i navodno je otišao u Donju Vrežinu i rekao da ide da pokaže džip mušteriji. Kad se nije vratio do kasnih večernjih sati, njegov nestanak je prijavila bivša žena.

Njegova majka je jutros pozvala svog zeta i rekla da ide da ga traži. On je otišao na Kamenički vis i tamo vidio tragove džipa, pratio ih i našao njega mrtvog i spaljenog.

Prema prvim informacijama, nastradao je zbog povreda glave, utvrđuje se još kojim su oružjem nastale. Džip je nađen u naselju Pantelej.

Istraga je u toku, utvrđuje se da li je ubica imao lični ili imovinski motiv.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.