Gornji Vakuf/Uskoplje

SIPA otkrila i privremeno oduzela veću količinu naoružanja

  • 28.01.2020. 21:53

Preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu večeras su na području Gornjeg Vakufa/Uskoplja, otkrili i privremeno oduzeli veću količinu naoružanja i municije.

Postupajući po naredbi Suda Bosne i Hercegovine,  policijski službenici SIPA-e pretresli su jedan poslovni objekat na području Gornjeg Vakufa/Uskoplja. Tokom pretresa otkriveno je i privremeno oduzeto pet različitih pušaka, šest ručnih bombi, dva prigušivača i veća količina puščane municije.  Aktivnosti u okviru ovog predmeta intenzivno se nastavljaju s ciljem utvrđivanja svih činjenica i rasvjetljavanja krivičnog djela.

Naoružanje je kako se nezvanično saznaje, pronađeno u poslovnom objektu Ante Sičaja, koji je prije nekoliko dana uhapšen u akciji pripadnika SIPA-e, a kod kojeg je pronađeno 400 kilograma droge.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.