Porodična tragedija u Novoj Crnji

Sina nakljukala bensedinima, pa ga ugušila kesom

  • 19.06.2019. 12:57

Porodična tragedija u kojoj je majka D. I. (83) usmrtila svoga sina D. A. (60) tako što mu je dala preveliku dozu lijekova dogodila se danas u Novoj Crnji, mjestu na nekoliko kilometara od rumunske granice.

Žena je u oproštajnom pismu ostavila jasnu poruku.

"Iz Policijske uprave u Zrenjaninu navode da je u tragediji jedno lice preminulo, a riječ je o muškarcu D. A. (60). Njegovo tijelo bez znakova života pronađeno je u porodičnoj kući u Novoj Crnji. Starica je zatečena u svjesnom stanju. U toku je policijski uviđaj," kažu iz PU u Zrenjaninu. 

Istragom je otkriveno da je majka usmrtila sina prevelikom dozom bensedina i da mu je vezala kesu oko vrata, a zatim je i sama pokušala da izvrši samoubistvo, popivši tablete. Majka i sin živjeli su u teškim uslovima i bili su lošeg zdravstvanog stanja.

Imali su zdravstvenu njegu jer je starica nepokretna i nalazi se u kolicima. Prema nezvaničnim informacijama njih dvoje su željeli da izvrše samoubistvo, a na stolu je pronađeno oproštojno pismo u kojem, između ostalog, stoji:
"Ne okrivljujte nikoga".

Pretpostavlja se da su se na ovaj stravičan čin odlučili zbog teške bolesti, jer su oboje bili lošeg zdravstvenog stanja.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић