Beograd

Sin ubio oca nakon svađe oko kafe

  • 17.07.2019. 14:26

Dejan Šatri (35), koji ima psihičke probleme, iskasapio je Agima Šatrija (64) pošto su se posvađali. Inspektorima je objasnio da je izašao napolje, uzeo kosu i udario tatu.

Dejan Šatri (35), osumnjičen da je u ponedeljak ubio svog oca Agima (64) u njihovoj kući u beogradskom naselju Velika Moštanica, zločin je počinio zbog svađe s ocem oko kafe!

Dejan je oca iskasapio kosom za travu, a u trenutku zločina bili su sami.

"Dejan ima psihičke probleme. U ponedeljak je rekao ocu da mu se pije kafa i tražio je da je skuva. Agim mu nije dozvolio, jer Dejan inače pije više kafi dnevno, pa je smatrao da bi mu još jedna bila previše. Zbog toga su se posvađali, a Dejan je izašao u baštu i doneo kosu. Njome je pet puta udario oca", kaže izvor Kurira.

Mrtvog Agima pronašla je supruga, Dejanova majka Svetlana. Ona kaže za Kurir da je kobnog dana bila u Centru za socijalni rad da sredi nešto u vezi sa socijalnom pomoći.

"Kada sam se vratila, doživjela sam šok. Agim je ležao u lokvi krvi na parketu. Pitala sam ga šta se desilo, ali odgovora nije bilo. Onda sam otišla do Dejanove sobe, on je bio u krevetu. Pitala sam i njega šta je bilo. Rekao je: " Eto, došli su da pozajme Agima" - priča Svjetlana dok pokazuje mjesto na kom je njen muž izdahnuo.

On ističe da je Dejan ćutao i kada su ga policajci pitali da im ispriča šta se desilo.

"Tek poslije nekog vremena rekao mi je da mu skuvam kafu i da će polako sve da ispriča. Objasnio je da je izašao, uzeo kosu i udarao Agima. Nije znao da objasni šta ga je iznerviralo. Inspektore je odveo do mjesta gdje je ostavio kosu, koju su oni potom odnijeli", objašnjava Svetlana i dodaje da njen sin boluje već 20 godina.

"Od bombardovanja je počeo da ima probleme. Uplašio se kada su bacali bombe i otad je sve krenulo nizbrdo. Vodili smo ga kod ljekara, pio je dosta ljekova", kaže ona.

Za muža Agima kaže da je do prije pet godina bio dobar, ali da je tada obolio od šećera i da se promijenio.

"Trpila sam nasilje od njega. Stalno se svađao i prijetio. Znao je i da me izudara i da prijeti da će me ubiti. Nasilje sam prijavila i bio je u zatvoru dvije godine. Prošle godine je pušten. Bio je i invalid, desna noga mu je bila odsječena, a kasnije su mu i bubrezi oboljeli. Bio je strašno nervozan", priča ona i dodaje da joj Agim nije davao ni da radi.

Komšije: Dejan je bio Agimov miljenik

Rođaci i komšije kažu da je čitav kraj znao da sa Dejanom nije sve kako treba i da je bilo pitanje vremena kada će napraviti neko zlo.

"Agim i Svjetlana, pored Dejana, imaju još jednog sina, ali je Dejan bio očev miljenik. Nije želio da ga ostavlja u bolnici. Teško je podnosio sinovljevu bolest i svima je govorio da je on pametan momak", kaže komšija.

Тагови:
  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.