Bratislava

Sestre zanijemile od suza, prijatelji ne mogu da vjeruju da je Nikola ubijen

  • 10.12.2019. 16:31

Nikolu Kosanića (22), mladića koji je u nedjelju ubijen u Bratislavi, komšije pamte kao jako dobrog momka iz vrijedne familije, uvijek spremnog za šalu i zabavu.

Kako priča mještanin Popovića, naselja u Sopotu gdje je živio Nikola Kosanić sa porodicom, nesrećni mladić je skoro otišao u Slovačku.

- Nikola je predobar momak, jedan od najboljih u našem mjestu. Ne mogu da verujem da se ovo desilo, svi smo u šoku. Moj sin je Nikolina generacija, družili su se, kad je čuo da je umro jedva smo ga smirili. On je prije desetak dana otišao za Bratislavu da radi na građevini. Posljednjih godinu dana išao je po nekoliko meseci da fizikališe, pa se vrati kući, pa ponovo ode.

Nikola Kosanić je najmlađe dijete u porodici. Ima tri starije sestre i sve su udate. Jedna je u Umčarima, dok su dvije u okolnim selima. Kako su rekli mještani Popovića, najmlađa sestra se skoro udala u susjednom naselju.

Nikolinog druga jedva smirili kad je čuo šta se desilo, niko ne može da vjeruje. Sestre su u šoku, ostale su bez mlađeg brata i od suza ne mogu ni da govore.

- Znamo mu porodicu, oni su vrijedni i radni ljudi. Borili su se da svoju decu izvedu na pravi put. Nikola je završio srednju školu i posle toga išao da radi u inostranstvo kako bi zaradio novac. Bio je predobar momak, uvijek spreman za šalu i zabavu.

Pročitajte još:

Ovo je Nikola (22) koji je brutalno ubijen u Bratislavi

Momak pucao sebi u glavu: Dva moguća motiva ljubavne drame

Neprilagođena brzina i alkohol: U Srpskoj za 11 mjeseci u saobraćajkama poginulo 108 osoba

Opljačkali grob učiteljice: Lobanju odvojili od skeleta zbog zlatnih zuba, planirali se obogatiti

Ukrali Mercedes, divljali, pa zapalili ga

Drama u Zvorniku: Muškarac nožem izbo policajca

Тагови:
  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина