Muž je zadavio golim rukama

Sedmoro djece ispratilo majku na vječni počinak

  • 31.08.2019. 14:42

U selu Torak kod Žitišta, na mjesnom groblju, juče je sahranjena Violeta Neda (35), iz ovog mjesta, koju je prije dva dana mučki zadavio, kako se sumnja, nevjenčani suprug Safet Stan (53), iz Uzdina.

Njih dvoje su posljednjih godinu dana živjeli u Begejskoj ulici u Torku, gdje se ubistvo i dogodilo. Odmah kada su čuli užasnu vijest, bivši Violetin suprug Robi i sedmoro njihove djece iz Idvora, gdje žive, krenuli su u Torak kako bi oplakali svoju majku i prisustvovali sahrani.

Prizor koji ledi krv u žilama, nad otvorenim odrom Violete Nede, u dvorištu kuće njene majke Ilone, sedmoro njenih siročadi, nemi u bolu za majkom koje više nema… Tek pokoji bolni lelek Ilone i Jasmine Nede parao je nebo nad Begejskom ulicom u Torku, pišu Večernje novosti.

Uz jecaje majke Ilone, starije sestre Jasmine i braće Dejana i Tibija, kao i u pratnji brojne rodbine, prijatelja i komšija, tijelo nesrećne majke sedmoro djece ispraćeno je do vječne kuće. Mještani Torka, kao i najbliži rođaci, još uvijek su u šoku i nevjerici zbog čina koji je, najvjerovatnije zbog ljubomore, uradio Safet. Za njega, tvrde oni koji ga poznaju, važi da je čovjek koji nije nikada ranije bio sklon incidentima i nasilničkom ponašanju.

Šta se stvarno dogodilo u dvorištu skromne porodične kućice na kraju sela pored Begeja, još je misterija, a dosad se zvanično nisu oglasili ni policija ni tužilaštvo. U međuvremenu, uhapšeni Safet trebalo bi da bude saslušan kod nadležnog tužioca zbog sumnje da je golim rukama zadavio svoju nevjenčanu suprugu.

Skrhani bolom i tugom, braća pokojne Violete uspjela su da u Mjesnoj kancelariji u selu pribave sve potrebne papire, kako bi najmlađi brat Sima mogao da dođe na sahranu. On se, inače, nalazi na izdržavanju zatvorske kazne po prekršajnom postupku, ali u petak je pušten da prisustvuje sahrani svoje sestre.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)