Teslić

Saslušan Ilija Pavlović: Policiji priznao da je sve što je pričao o Bogdaniću bila laž

  • 24.09.2019. 19:27

Ilija Pavlović saslušan je u Policijskoj stanici u Tesliću.

Priznao je - sve što je pričao o Draganu Bogdaniću, prvom čovjeku teslićkog SNSD-a i poslaniku u Parlamentarnoj skupštini BiH, je jedna velika laž. Pavlović, kaže, bio je izrevolitiran time što je zbog fizičkog napada na Bogdanića mjesec dana bio u pritvoru. 

"Završio sam mjesec dana u pritvoru, mislio sam da nisam zaslužio to. Odlučio sam pri izlasku, da se osvetim Draganu Bogdaniću, na moj način. Da ga što više kompromitujem, da lažem protiv njega", navodi Ilija Pavlović. 

Pavlović priča da je ranije bio vrlo blizak sa Milanom Miličevićem, načelnikom Teslića, i da je radio za SDS. Zauzvrat, Miličević je njegovu suprugu zaposlio u Dječiji vrtić „Palčić“. Tu uslugu, kaže Pavlović, Miličević je zloupotrijebio.

"Zloupotrijebio je što je zaposlio moju suprugu u Dječije obdanište „Palčić“. Tražio je kriminalna djela da radim zbog toga, posvađali smo se", rekao je Ilija Pavlović. 

Miličević danas kaže da ga ne interesuje to što priča Ilija Pavlović. Ipak, samo nekoliko mjeseci ranije, Miličević je, između ostalog, upravo zbog izjava Pavlovića bio izričit da neće prisustvovati sjednicama lokalnog parlamenta, dok se ne ispitaju Pavlovićeve optužbe na račun Dragana Bogdanića. 

"Mene to ništa ne interesuje. Čovjek ima pravo da lupa šta hoće. I do sada je lupao koješta za neke druge ljude, nek priča šta hoće, neka sud istragu pravi, ja nemam nikakav problem", rekao je Milan Miličević, načelnik opštine Teslić. 

Zanima me ko je nalogodavac fizičkog napada, a ne izvršilac, poručuje Dragan Bogdanić. Kaže, sve je u rukama istražnih organa. 

"I tada sam rekao da izvršiocu i njegovoj porodici želim svako dobro, ali da mi je jako stalo do toga da se dođe do onoga ko je u bio inicijator", kaže Dragan Bogdanić, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH. 

Pavlović smatra i da ga je Miličević zloupotrijebio, kao izgovor, da ne prisustvuje sjednicama lokalnog parlamenta. Kaže, time ga je Miličević stavio u središte skupštinskih rasprava, sve sa ciljem da izbjegne odgovornost pred odbornicima za finansijski neusjeh u rukovođenju opštinom. Spreman je da sve što ima dokaže na sudu. 
 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.