Kraljevo

Sahranjena djevojčica (15) koja je stradala u ilegalnoj uličnoj trci

  • 05.09.2019. 16:46

Djevojčica K. M. (15), koja je teško povrijeđena u ilegalnoj uličnoj trci u Kraljevu, a poslije nekoliko dana i preminula, sahranjena je danas.

Kako nezvanično saznajemo, tinejdžerka je danima bila na aparatima za održavanje života, a u utorak su njeni roditelji potpisali saglasnost za doniranje organa. Nakon toga je isključena sa aparata.

K. M. je bila učenica drugog razreda Ekonomske škole u Kraljevu.

U udesu dva automobila koja su se trkala povrijeđeno je šestoro maloljetnika koji su bili u jednom vozilu i vozač drugog automobila niških registracija. Dvoje koji su teže povrijeđeni sada su u stabilnom stanju.

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva automobila dok su se trkala.

DJEVOJČICE SU LETELE KROZ VAZDUH DESETAK METARA

Kako je za Telegraf ispričao svjedok koji je htio da ostane anoniman, nesreća se desila bukvalno pet metara ispred njega.

"U jednom od automobila koji su se trkali bio je jedan mladić, a u drugom četiri tinejdžerke i jedan mladić. Vozili su brzinom oko 150 km/h. Mladić koji je bio sam u automobilu udario je otpozadi drugi automobil, prepun mladih. Od siline udarca, automobil je odletio i pokosio četiri bandere. Vozilo se prevrnulo četiri, pet puta, a dvije djevojčice su izletjele kroz šoferšajbnu", ispričao je.

Prema riječima očevidaca, djeca su od siline udara odbačena 10 metara.

150 I 140 KM/H KROZ CENTAR GRADA

Lokalni mediji prenijeli su ranije navode očevidaca da je na jednom od automobila, "pežou" skala koja pokazuje brzinu stajala na 140 km/h, dok je na "opel astri" ostala na 150 km/h.

Taj portal navodi da je do nesreće najvjerovatnije došlo usljed prebrze vožnje.

(Telegraf)

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок