Policija objavila fotografiju

Razbijenom flašom izbo Srpkinju i trudnicu nasred ulice

20:48, 22.07.2019.
Izvor: Kurir
Thumbnail
Austrijska policija objavila je fotografiju "Bečkog fantoma" koji je prošle nedjelje napao dvije žene na ulici u opštini Favoriten, a jedna od njih je trudnica.

Oba napada su se dogodila 16. jula oko 19 sati u ulici Humboldplac. Muškarac starosti oko 25 godina razbijenom flašom najprije je u vrat ubo jednu Srpkinju (40). Žena je teško povrijeđena i za dlaku je izbjegla smrt. 

Samo nekoliko minuta kasnije napao je drugu ženu jednu trudnu Sirijku (21). Nju je razbijenom flašom ubo u grudi. Trudnica se srušila, oblivena krvlju.

Obje žene su zadobile teške povrede, ali se poslije operacije oporavljaju, a beba trudnice se osjeća dobro i van životne opasnosti je.

Napadač je pobjegao i policija još traga za njim. Prema opisu policija je napadača pronašla na snimcima sigurnosnih kamera. Radi se o crnokosom muškarcu visokom oko 1,75 metara, koji je na sebi u vrijeme napada imao crvenu majcu.

Policija je poslije prikupljenih izjava žrtava i svjedoka objavila i njegovu fotografiju i moli građane za pomoć. Svi koji prepoznaju napadača ili imaju neke informacije o njemu mogu da se jave na broj kriminalističke policije.