Određen joj pritvor od 30 dana

Raspravu sa rođendana nastavili kod kuće: Marijana izbola Stefana, on tvrdi da je pao na nož

  • 27.07.2020. 19:47

Djevojka (18) ubola duplo starijeg partnera nožem, određen joj pritvor do 30 dana

Nije me moja Marijana ubola. Popio sam bio i pao sam na nož - bile su prve riječi koje je izgovorio policiji, Stevan B. (36) iz Kovilja, koga je nožem ubola vanbračna supruga Marijana S. (18), koja je osumnjičena za ubistvo u pokušaju.

Stevan i Marijana zabavljaju se oko tri godine. Prije dva mjeseca kada je ona napunila 18 godina, prešla je da živi kod njega. Njihovo zabavljanje je krila od roditelja zbog razlike u godinama.

Stevan je mnogo voli. Hvalio se po selu da je pronašao ženu za cijeli život. Kada je čuo da je uhapšena, zvao je da joj se nađu advokati, jer on ne želi nju da tereti, već i dalje tvrdi da se sam ubo, da ona nema ništa sa tim", kaže izvor Kurira.

Naime, njih dvoje su u subotu bili na nekom rođendanu u Kovilju. Malo su popili i počeli da se nešto raspravljaju.

Oboje su ljubomorni, jer se puno vole.

"Napustili su slavlje oko 22 časa i nastavili raspravu kući Stevanovoj, gdje su živjeli. Da li u afektu ili ko zna zbog čega, Marijana mu je zadala ubod nožem u lijevi dio grudnog koša. Nakon toga, pokušavali su da zaustave krvarenje peškirima, u namjeri da prikriju. Međutim, Stevan je gubio krv i postajalo mu je loše, te je krenuo kod brata, koji živi u drugom dijelu iste kuće, a Marijana je pozvala Hitnu pomoć", dodaje izvor.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.