Srbija

Radnica u prodavnici tukla gajbom pljačkaša dok ga nije otjerala

  • 04.09.2019. 17:51

Radnice u prodavnicama svakodnevno strahuju kada će im drski i maskirani pljačkaši doći i, prijeteći oružjem, oteti pazar. Tako je i u Srbiji.

Nedavno je objavljen snimak s video nadzora jedne prodavnice u Kragujevcu na kojem se vidi kako je radnica spriječila razbojnika da otme novac. Na snimku se vidi da je radnica, uz nevjerovatnu pribranost i hrabrost, pružila otpor i otjerala pljačkaša.

Tokom okršaja s muškarcem koji je mlatarao šrafcigerom, radnica ga je gađala gajbom te je, na kraju, pobjegao glavom bez obzira.

Srpska policija ubrzo je identifikovala i uhapsila N. R. (22), koji se sumnjiči za pokušaj razbojništva.

Istragom je utvrđeno da je N. R. dugovao novac A. B. (35) i M. P. (29) te su mu oni tipovali prodavnicu. I oni su privedeni zbog sumnje da su podstrekivali N. R. da opljačja prodavnicu, prenosi Avaz.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.