Privedeno više osoba

Racija u banjalučkom lokalu

08:46, 07.09.2019.
Izvor: ATV
Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka su u noći sa petka na subotu izvršili raciju u ugostiteljskom objekatu u užem centru grada, nezvanično saznaje ATV.

"Policijski službenici PU Banja Luka, 6/7.9.2019.godine, izvršili su operativno-taktičku radnju, raciju, u ugostiteljskom objektu, u Banjoj Luci sa ciljem kontrole bezbjesnosno interesantnih lica i pronalaska opojnih droga, oružja i drugih predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela i prekršaja", saopštili su iz PU Banjaluka.

Kako nezvanično saznajemo privedeno je više lica.

"Lišena su slobode lica zbog počinjenog prekršaja po članu 24. Zakona o javnom redu i miru (Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija), a urušeni su prekršajni nalozi zbog počinjenih prekršaja po članu 7.i članu 25. Zakonu o javnom redu i miru (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje i posluživanje alkohola)", istakli su iz PU Banjaluka.

Kako ATV nezvanično saznaje racija je izvršena u ugostiteljskom objektu "988".

Više vozila policijskih službenika Policijske uprave Banjaluka bilo je parkirano u samom centru grda, odnosno u Gospodskoj ulici (ulica Veselina Masleše).