ATV SAZNAJE

Korona žurka za 26 ljudi: Muzika uživo za članove PDP-a, zatečene djevojke iz Srbije, pronađena droga

  • 03.04.2021. 11:15

U okviru pojačanih aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske sa inspekcijskim organima na kontroli poštovanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije, a sve u cilju sprečavanja širenja korona virusa među stanovništvom, sinoć je provedena racija na vikendici u mjestu Dijelovi na području Bijeljine.

Prilikom kontrole, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina i inspektori Republičke uprave za inspekcijske poslove zatekli su 22 lica i istovremeno se u objektu izvodila muzika uživo, dok su četiri lica bila ispred objekta, saopšteno je iz PU Bijeljina.

Kako nezvanično saznaje ATV, među 26 ljudi koje su policijski službenici zatekli na vikendici bili su i članovi PDP-a, i to jedan koji je trenutno odbornik u Skupštini grada Bijeljina, kao i jedan bivši narodni poslanik.

Dvije osobe su lišene slobode zbog ometanja policijskih službenika u vršenju službene radnje, C.V. iz Bijeljine i T.P. državljanka Srbije.

Kako se navodi u saopštenju, prilikom pregleda kod lica M.T. iz Srbije pronađena je medicinska droga za koju ista nije imala potrebnu medicinsku dokumentaciju, zbog čega joj je izdat prekršajni nalog.

Zbog nepoštovanja epidemioloških mjera izdat je 21 prekršajni nalog, dok je protiv državljanke Srbije pokrenut prekršajni postupak.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio da se nakon dokumetovanja krivičnog djela istom dostavi izvještaj protiv vlasnika vikendice i organizatora zabave. 

U cilju zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vandredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, policijski službenici MUP Republike Srpske će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti, zaključuje se u saopštenju.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.