Policija brzo reagovala

Pucnjava u centru Doboja, uhapšena dva lica

  • 05.07.2019. 19:10

Pucnjava iz pištolja, usred bijela dana, u centru Doboja. Sve to naočigled prolaznika. Na sreću niko nije provrijeđen, ali prizor koji su mnogi vidjeli, nikog nije ostavio ravnodušnim.

Pištolj ispred ulaza u jednoj od zgrada u Vidovdanskoj ulicii čahuru na trotoaru. Sve se odigralo oko 11 časova kod pivnice u čijoj su blizini i Biblioteka i Muzej. Radnu rutinu, priča nam Dijana Čobanović, prekinuli su svađa i prijetnje. 

"Ja sam vidjela tu čovjek kod prozora psuje, zove ga dolazi ovamo da te ubijem eto to, ništa drugo, izašla vidim da je uznemiren, vjerovatno pod nekim drogama, tako je barem djelovalo", rekla je Dijana Čobanović, očevidac. 

A.S rođen 1995. pucao je u pravcu četrdesetogodišnjeg G.M. Stanari susjednih zgrada u strahu prepričavaju kako su čuli prasak. 

"Strah jeste kako da ne, normalno da je strah svakoga je strah", istakao je Nenad Gajevac. 

"Mi smo samo ugledali policiju i ćerka kaže nešto se desilo, da nije ko koga udario, e jesmn nešto ko malo, malo nešto kad smo čuli, ko dijete da baci petardu e tako", naglasila je Radojka Stojčinović. 

Policija je brzo reagovala. Pozvao ih je kolega koji je u tom momentu vodio dijete kući.

"Vatreno oružje iz kog je pucano je pronađeno na licu mjesta, oba lica su lišena slobode i u toku je kriminalistička obrada", rekla je Dragana Kerkez, portparol PU Doboj.

Uhapšeni su, nezvanično, poznati po vršenju krivičnih djela, rasturanju i konzumiranju opojnih droga. O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo, koje je događaj okarakterisalo kao izazivanje opšte opasnosti. Dio Vidovdanske ulice je zbog uviđaja, satima bio zatvoren za saobraćaj. 

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.