Osveta

Pucano na vođu klana Volpeovci, napadač u bjekstvu

  • 07.10.2019. 10:09

Policija je razriješila ko je učestovao u pucnjavi koja se prekjuče oko podneva dogodila na raskrsnici kod "Elektrošumadije“. Za napadačem se, traga dok je preksinoć pronađen džip iz koga je pucano, saznajemo nezvanično od svojih izvora.

Prema tim informacijama, pucano je Božidara B. (30) iz ovdašnjeg naselja "Aerodrom“, koji je hapšen prilikom prošlogodišnje tuče u diskoteci "Volpe“ kada je brutalno iskasapljen bokser (24).

Za Božidara B. policija sumnja da je jedan od vođa kriminalnog klana u Kragujevcu. Prema prvim nezvaničnim informacijama on se nalazio u autu "smart“, jagodinskih registarskih oznaka kada je na njega pucao napadač iz džipa.

Metak je prošao kroz prozor automobila, a u potonjoj policijskoj istrazi na licu mjesta je pronađena jedna čaura.

Ovaj događaj nema veze sa dešavanjima u diskoteci "Volpe“, već policijska istraga vezuje napad za neraščišćene odnose i ranije ubistvo kik-boskera Radoša Joksimovića (28) iz Kragujevca. Radoševi prijatelji sumnjaju o umešanosti ovog klana u ubistvo - koja nikada zvanično nije dokazana, niti je bila predmet istrage!

Kik boksera Joksimovića je septembra mjeseca prošle godine ubio Aleksa Miloradović (21) u poznatom kragujevačkom restoranu. Miloradović je, sa kacigom na glavi u bašti restorana ispalio metak u grudi Joksimoviću i skuterom pobjegao sa mjesta ubistva. Pred istražnim organima priznao je da je pucao i ubio Joksimovića sa kojim je imao neraščišćene račune i sukobe.

Iako je slučaj riješen prijatelji ubijenog kik-boksera sumnjaju u pozadinu ovog ubistva i umiješanosti pripadnika ovdašnje grupe koje zovu "volpeovci“. Otuda i policija traga za jednim od najboljih drugova pokojnog Joksimovića kao glavnim osumnjičenim da je pucao na prometnoj raskrsnici u Kragujevcu.

Prema nezvaničnim informacijama on je u bjekstvu. Istraga je u toku.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина