Pucač iz Poršea imao lažnu policijsku značku, palicu i pancir

  • 02.12.2020. 22:12

Policija je sinoć u beogradskom naselju Železnik uhapsila M. A. (28) zbog sumnje da je tukao drugog vozača i ispalio više hitaca iz pištolja u vazduh, i sve to zbog saobraćajnog čukanja!

M. A. i vozač automobila s kojim se sudario u Kumodraškoj ulici su se oko 20.30 udaljili poslije incidenta, a preplašeni građani su pozvali policiju.

Iza saksije

- Interventna jedinica je odmah krenula u potragu za vozačima. M. A. je pronađen u kući, a prilikom hapšenja kod njega je nađena policijska značka, kao i dva pancira i policijska "stop" palica. Pištolj, iz koga je najvjerovatnije pucao, bio je sakriven u kući, iza saksija sa cvijećem - kaže izvor i dodaje da je nađen i "porše" sa oštećenjima na prednjem dijelu.

Izvor kaže da policijska značka koju je M. A. imao u svom džepu zapravo nije prava službena legitimacija, već značka nereprezentativnog Sindikata policije i policijskih starješina.

- Radi se o znački policijskog sindikata. Nju dobijaju ljudi koji su počasni članovi ili donatori i prijatelji sindikata. Te osobe uopšte ne moraju da budu zaposlene u policiji - objašnjava sagovornik. Komšije uhapšenog kažu da ne znaju čime se on tačno bavi, ali da ga ceo Železnik poznaje i prepoznaje po skupim kolima.

Kratak fitilj

- Ima taj specifičan auto. Često ga bahato vozi kroz naselje, nemoguće je ne primijetiti ga. Sudeći po tome da je napao čovjeka poslije čukanja i potegao pištolj, očito je da ima kratak fitilj - kažu komšije i dodaju da je M. A. i ranije hapšen, kao i da je blizak pripadnicima pokreta Levijatan, koji je poznat po zaštiti životinja, ali i nasilnom ponašanju. I izvor iz istrage kaže da pucač iz "poršea" ima bogat dosije.

- Čim je postao punoljetan, hapšen je zbog razbojništava, jer je navodno s lažnim pištoljem pljačkao supermarkete. Pored toga, u dosijeu ima i nasilna krivična djela - kaže izvor.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок