PU Banjaluka: Uhapšen osumnjičeni za proizvodnju i promet droge

  • 16.10.2020. 10:16

Prnjavorska policija uhapsila je lice čiji su inicijali M.B, osumnjičeno za krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge.

Lice M.B. je uhapšeno juče jer je u njegovom stanu i prostorijama koje koristi pronađeno i oduzeto 40,26 grama marihuane, devet sjemenki indijske konoplje, digitalna precizna vaga, metalna sjeckalica i ostali predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela za koje je osumnjičeno.

Nakon kompletiranja predmeta, biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Sve mjere i radnje preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda Prnjavor, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Banjalučka policija identifikovala je lice iz Banjaluke čiji su inicijali M.S. za koje se sumnja da je neprimjetno snimalo i fotografisalo djevojke u ženskom toaletu u robnoj kući.

Ovo lice je identifikovano juče kada je policiji i prijavljeno da se u prostorijama ženskog toaleta u robnoj kući u Banjaluci nalazi nepoznati muškarac koji neprimijetno snima i fotografiše djevojke u toaletu.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм