Prve fotografije sa mjesta pada aviona: Poginula oba člana posade

  • 11.12.2020. 17:42

Dva člana posade aviona koji je juče nestao na području Kozare su poginula, potvrđeno je za ATV.

Kako nam je potvrdila Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a RS, jedno tijelo je pronađeno u avionu, a drugo pored olupine. 

ATV je u posjedu fotografija sa mjesta pada.

Mjesto događaja je obezbijeđeno, a zbog nepovoljnih vremenskih uslova uviđaj će biti obavljen sutra.

Pripadnici SAJ Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske na lokalitetu Kozara pronašli su avion koji je nestao juče.

"Pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske pronašli su danas na području sela Subotići, na Кozari ostatke sportskog aviona čiji je nestanak prijavljen juče,10.12.2020. godine u 14,10 časova Policijskoj stanici Gradiška. Avion je lociran u okviru velike potrage koja je danas nastavljena na području Кozare od strane pripadnika policijskih uprava Gradiška i Prijedor, jedinica žandarmerije, SAJ-a, Republičke uprave civilne zaštite, Helikopterskog servisa Republike Srpske, planinara, lugara i drugih građana", rečeno je iz MUP-a RS.

O događaju je obavješteno nadležno Tužilaštvo BiH.

Avion je nestao juče oko 14 časova iznad Omarske, a odmah je pokrenuta intenzivna potraga koja je trajala do sinoć u ponoć, a nastavljena je jutros u 8 sati.

Timovima Civilne zaštite Srpske su se pridružili pripadnici Gorske službe spasavanja Foča, pripadnici MUP-a Republike Srpske, planinari, zaposleni u preduzeću "Šume Srpske", te lovci. 

U sportskom avionu bili su pilot i operater. Kako je ATV ranije pisao, riječ je o državljanki Rumunije i državljaninu Srbije.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.