Odžak

Pronađeno tijelo Save Borojevića za kojim se tragalo deset dana

  • 06.05.2021. 16:16

Tijelo 85-godišnjeg Save Borojevića iz Donje Dubice kod Odžaka u vodi su uočili pripadnici deminerskog tima Federalne uprave civilne zaštite iz Orašja koji su radili na deminerskom zadatku na lokaciji Zorice u opštini Odžak.

Potraga je trajala deset dana a, po zahtjevu Kantonalne uprave civilne zaštite Posavskog kantona (Orašje) i Službe za civilnu zaštitu i civilne poslove Opštine Odžak, pripadnici FUCZ u potragu su se uključili 5. maja ove godine.

Četiri vodiča sa tri potražna psa i potrebnom opremom koji su dio specijalizirane jedinice za potrage i spašavanje u ljetnim i zimskim uslovima Federalne uprave civilne zaštite (FUCZ), juče su se uputili u potragu za nestalim muškarcem iz Donje Dubice u Opštini Odžak.

Potraga koja je trajala deset dana i u koju su bili uključene policijske patrole, povjerenici civilne zaštite, lovci, ribolovci i porodica nestalog, nije dala rezultate te su se po zahtjevu Kantonalne uprave civilne zaštite Posavskog kantona (Orašje) i Službe za civilnu zaštitu i civilne poslove Opštine Odžak, u kome su traženi psi tragači, uključili i pripadnici FUCZ.

Nestanak Save Borojevića prijavljen je PU Odžak 25. aprila 2021. godine kada je biciklom otišao od kuće u nepoznatom pravcu.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.