Vlasenica

Pronađeno tijelo Dragana Pečenice

12:34, 16.03.2019.
Izvor: Srna
Thumbnail
Tijelo Dragana Pečenice (59) iz Vlasenice, čiji je nestanak policiji prijavljen u srijedu, 13. marta, pronađeno je jutros u mjestu Metlište na području te opštine, rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je rekao da je tijelo pronađeno jutros oko 10.00 časova, prilikom pretrage u kojoj su učestvovali pripadnici ove policijske uprave i više desetina stanovnika Vlasenice.

"Policijski službenici će u prisustvu doktora mrtvozornika izvršiti uviđaj i pregled lica, mjesta i tijela, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti", rekao je Bobar.

Iz Foruma za bezbjednost opštine Vlasenica danas je saopšteno da je u potrazi za nestalim sugrađaninom Draganom Pečenicom, koju su koordinisali pripadnici Policijske stanice Vlasenica, učestvovalo 150 stanovnika te opštine, podijeljenih u 11 grupa.

Tijelo nastradalog pronađeno je na šumskom putu u selu Metalište, koje se nalazi u blizini sela Luke, gdje je Pečenica živio i gdje je posljednji put viđen u ponedjeljak, 11. marta.

Porodici nastradalog Pečenice saučešće je izrazio načelnik opštine Vlasenica Miroslav Kraljević.

On je rekao da će lokalna zajednica pomoći porodici Pečenica, te zahvalio Vlasenčanima što su se u velikom broju uključili u potragu za nestalim sugrađaninom.