U toku obdukcija

Pronađeno tijelo Beograđanina

  • 25.07.2019. 21:44

Beživotno tijelo Dragana Simića (55) koji je u subotu nestao tokom spusta na Drinskoj regati u Bajinoj Bašti pronađeno je večeras.

Njegovi posmrtni ostaci pronađeni su uz obalu Drine u mjestu Vrhpolje nedaleko od Ljubovije, 40-ak kilometara od Bajine Bašte.

Prema nezvaničnim saznanjima tijelo nesrećnog Beograđanina, za kojim su od juče tragali i ronioci Žandarmerije, u vodi primijetio je vlasnik jedan kajakaš iz Vrhpolja.

Da li je Simić stradao utapanjem ili na drugi način utvrdiće obdukcija koja je u toku.

Nestali Beograđanin je u subotu, sa svojim osam prijatelja, bio učesnik spusta Drinom. Nalazili su se u jednom čamcu koji je od starta u Perućcu bio na sredini kolone. Simić je, dok su bili blizu mosta koji povezuje Bajinu Baštu i Skelane, preskočio u čamac koji je plovio pored njihovog i tu, sa dvojicom muškaraca i četiri žene koje nije poznavao, popio piće. Potom se vratio u svoj čamac, ali nedugo poslije opet prešao u ono isto drugo plovilo. Kasnije se stvorila gužva, mnogo čamaca je bilo okolo, tako da su onaj u kome je bio Simić, prijatelji izgubili iz vidokruga.

Na kraju regate, kada su čamci počeli pristajati na cilju u Rogačici, društvo je čekalo da se Simić pojavi. Nije ga bilo, a nisu uspjeli da uoče ni čamac u koji je preskočio. Uveče su obavijestili policiju, a sutradan, u nedjelju popodne, podnijeta je prijava o njegovom nestanku. Policija je tražila ljude kod kojih je uskočio u čamac i uspjela da ih identifikuje.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина