Subotica

Pronađen spaljeni automobil kojim su pobjegli pljačkaši sa milion evra

  • 19.10.2019. 15:21

Kako Slobodna Subotica saznaje iz nezvaničnih izvora, policija je sinoć u Kelebijskoj šumi pronašla spaljeni automobil marke "Pasat" kojim su, po svoj prilici, pljačkaši "Poštanske štedionice" pobjegli sa lica mjesta.

Služba za odnose s javnošću Policijske uprave u Subotici jutros nije željela da potvrdi ili demantuje ovu informaciju, s obzirom da je, kako je rečeno Slobodnoj Subotici, potraga za počiniocima još uvijek u toku.

Dvojica pljačkaša su u srijedu ujutro, uz upotrebu vatrenog oružja, iz subotičke ekspoziture "Poštanske štedionice" odnijeli džak novca. Prema nezvaničnim informacijama, odnijeli su oko milion evra.

Svjedoci navode da se tokom pljačke začuo i pucanj ili nešto slično pucnju iz vatrenog oružja.

Ranije je objavljeno i da je službenik "Parkinga" prethodno slikao automobil italijanskih registarskih tablica kojim su, kako se navodi, pljačkaši pobjegli.

Pucanj u centru grada

Pljačka se dogodila prije tri dana u samom centru Subotice, a napadač je najprije ispalio jedan hitac u vazduh i potom oteo džak sa novcem. Prolaznici su vidjeli maskiranog pljačkaša kako upada u automobil italijanskih tablica, gdje ga je čekao saučesnik.

Jednoj ženi, koja je bila u banci, kao i radniku koji je držao džak sa novcem pozlilo je nakon ovog događaja.

Policija je u cilju što bržeg pronalaska vozila pretraživala čitav grad, ali ono je pronađeno tek 3 dana kasnije, spaljeno. nije pronađeno do danas.

Ovaj automobil fotografisao je samo nekoliko puta ranije radnik "Parkinga", jer nije mogao da očita da li je plaćen parking.

Povređenih nije bilo.

(Foto: Ilustracija)

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.